Bridgestone Potenza RE 050 A Ecopia RFT

Bridgestone Potenza RE 050 A Ecopia RFT

Täydellinen rengas urheilullista ajoa arvostavalle ja vaativalle kuljettajalle kuin myös märälle että kuivalle kelille. Sopii laajaan valikoimaan autoja, superurheilullisista malleista kuten Enzo Ferrari aina kysytyimpiin malleihin kuten uusi Golf. Se antaa varsin korkeaa suorituskykyä, hyvää ajomukavuutta ja hiljaista ajoa. Jotkut koot saatavana Runflat -versiona.

  • Ylivertaista ajotuntumaa ja hallintaa
  • F1-teknologian tuomaa huipputarkkuutta
  • Loistava tienpitävyys vetisellä kelillä antaa ylivoimaisesti parhaan turvallisuuden

Kuljettajat vaativat yhä turvallisempia, mukavampia ja tehokkaampia autoja. Bridgestone vastaa näihin haasteisiin uraauurtavalla Run Flat (RFT) -teknologiallaan. Bridgestone Run Flat -renkaita asennetaan yhä useammin suorituskykyisiin autoihin. Run Flat -teknologia, joka esiteltiin vuonna 1986 Porsche 959 -mallin yhteydessä, kiinnostaa yhä useampia autonvalmistajia, jotka haluvat kehittää ajoneuvoturvallisuutta.

Miksi Run Flat -renkaat?

Turvallisuutta teille, perheellesi ja muille liikenteessä oleville

Bridgestone RFT antaa teille mahdollisuuden jatkaa matkaa turvallisesti, vaikka rengas tyhjenisi. Run Flat on toimintakykyinen heti kun rengaspaine laskee, pitäen ajoneuvon hallinnassa korkeissakin nopeuksissa ja se ehkäisee mahdollisesti vakavia tilanteita.

Keskeytyneet matkat ja vaaralliset renkaanvaihdot tien reunassa ovat historiaa

Bridgestone Run Flat -renkailla voi jatkaa ajamista mukavasti ja turvallisesti noin 80 km matkan, kun nopeus on maksimissaan 80 km tunnissa. Voit siis jatkaa matkaa joko päämäärääsi, turvalliseen renkaanvaihtopaikkaan tai Bridgestone-jälleenmyyjän luokse.

Lisää taloudellisuutta, tehokkuutta ja mukavuutta

RFT poistaa vararenkaan tarpeen, vähentäen samalla ajoneuvon painoa ja lisäten säilytystilaa. Samalla se lisää mahdollisuuksia auton suunnittelussa.

Alkaen 124,30 € / kpl

Bridgestone Kesärenkaat

0/5 (0 ääntä)

Koko 17"
Leveys 225
Profiili 45
Nopeusluokka V
Kuormitusluokka 91
Potenza RE 050 A Ecopia RFT 225/45R17 renkaan kantavuus
615 kg
Potenza RE 050 A Ecopia RFT 225/45R17 renkaan maksiminopeus
240 km/h

Muita Bridgestone valmistajan tuoteita