Dunlop SP Sport Maxx DSROF

Dunlop SP Sport Maxx DSROF

Paras mahdollinen tienpitävyys ja käsiteltävyys kuin myös ihanteellinen mukavuus ajossa. Suuritehoisiin urheiluautoihin.

  • Loistava käsiteltävyys kuivilla ja kosteilla tienpinnoilla
  • Loistavat jarrutus- ja kiihdytysominaisuudet
  • Tehokas vesiliirtojen ehkäisy
  • Vakaa ja mukava

Loistava käsiteltävyys kuivilla ja kosteilla tienpinnoilla Dunlopin Touch-tekniikka on SP Sport Maxx -renkaiden poikkeuksellisen voiman taustalla.

Paine jakautuu tasaisesti renkaaseen, jolla saavutetaan laajempi kosketusalue. Suoralta kaarteeseen siirtyminen sujuu pehmeästi, jolloin ajotuntuma säilyy ja ehdit reagoida tarvittaessa. Erinomaiset jarrutus- ja kiihdytysominaisuudet Todettu hyväksi kilparadoilla. Kumiseos antaa lisäpitoa kuin myös kuivilla että kosteilla tienpinnoilla. Kiihdytys tehostuu ja jarrutusmatkat lyhenevät. Kestävä seos antaa lisää ajokilometrejä.Tehokas vesiliirron torjunta SP Sports Maxx toimii varsin hyvin sadesäällä. Tietyt kulutuspinnan elementit poistavat vettä nopeasti renkaan kosketusalueelta ja ehkäisevät vesiliirtoa sateisilla teillä.Vakautta ja mukavuutta Nopea ajo on miellyttävää ja tarkkaa keskialueen jämäkän rakenteen johdosta. Pintakuviointi minimoi melun ja edistää ajomukavuutta.

Erityinen palleosajärjestelmä.

Vahvistaa renkaan ja vanteen välistä yhteyttä antaen entistä täsmällisemmän ajokokemuksen. Aivan kuin käden ja ratin välinen yhteys, erityinen palleosajärjestelmä edistää ajon hallintaa ja välittää tietuntuman poikkeuksellisen varsin hyvin..Edut Parempi tietuntuma, vakaus ja tarkkuus.

Saumaton vyö (JLB).

Hybridipäällysteknologia, joka vähentää muodonmuutoksia suurilla ajonopeuksilla.Edut Huippuluokan vakaus suurilla ajonopeuksilla, tasainen kuluminen.

Maximum Flange Shield (MFS).

Vanteen reunan suojajärjestelmä. Renkaan ympärillä pyörän laipan yläpuolella on MFS-järjestelmän kumiprofiili, joka luo suojaavan puskurivyöhykkeen.Edut Suojaa kalliita kevytmetallivanteita hiertymiltä.

Multi Radius Tread (MRT) (monialueinen kulutuspinta).

MRT-muotoilu jakaa kulutuspintakuvion kymmeneen alueeseen ja on siksi tavallista tarkempi. Paine jakautuu maakosketuspinnalle melkoisen varsin tehokkaasti. Tuloksena on entistä tasaisempi linja kaarreajossa, mikä tuottaa täsmällisemmän ja asteittaisen ohjausvasteen.Edut Merkittävästi parempi kosketuspinnan hallinta kaikissa ajo-olosuhteissa, ajettavuudessa hyvä vaste kuin myös vetisellä että kuivuneella, parempi hallittavuus kaarreajossa.

Kaksoissilikaseos.

Seos edistää kiihtyvyyttä ja vähentää kulumista.Edut Varsin hyvä jarrutus- ja kiihdytyskyky; melkoisen hyvä käsiteltävyys kesäisillä ja syksyisillä teillä; hyvä tienpitävyys; kulutuskestävyys.

Alkaen 243,10 € / kpl

Dunlop Kesärenkaat

0/5 (0 ääntä)

Koko 20"
Leveys 275
Profiili 40
Nopeusluokka W
Kuormitusluokka 106
SP Sport Maxx DSROF 275/40R20 renkaan kantavuus
950 kg
SP Sport Maxx DSROF 275/40R20 renkaan maksiminopeus
270 km/h
Koko 21"
Leveys 285
Profiili 35
Nopeusluokka Y
Kuormitusluokka 105
SP Sport Maxx DSROF 285/35R21 renkaan kantavuus
925 kg
SP Sport Maxx DSROF 285/35R21 renkaan maksiminopeus
300 km/h
Koko 20"
Leveys 315
Profiili 35
Nopeusluokka W
Kuormitusluokka 110
SP Sport Maxx DSROF 315/35R20 renkaan kantavuus
1060 kg
SP Sport Maxx DSROF 315/35R20 renkaan maksiminopeus
270 km/h
Koko 21"
Leveys 325
Profiili 30
Nopeusluokka Y
Kuormitusluokka 108
SP Sport Maxx DSROF 325/30R21 renkaan kantavuus
1000 kg
SP Sport Maxx DSROF 325/30R21 renkaan maksiminopeus
300 km/h

Muita Dunlop valmistajan tuoteita

Dunlop SP Winter Sport 3
Nopea, turvallinen ja mukava. Todellinen testivoittaja kohtuulliseen hintaan!
Dunlop GrandTrek Touring A/S
Dunlop GrandTrek Touring A/S   Dunlopin GrandTrek Touring A/S on ympärivuotinen crossover/maasturirengas, joka suunnit...