Bridgestone ED663

Bridgestone ED663

ED663/ED668-yhdistelmä on tehty kestämään enduron EM-ratojen vaativat olosuhteet. Näillä renkailla nouset aivan uudelle tasolle maastoajossa! FIM:n hyväksymä, maailman huippukuljettajien suosittelema.

  • Hyväksytty kilpakäyttöön
Sekä etu- että takarengas ovat sallituissa rajoissa, ja niillä on DOT:n ja FIM:n hyväksyntä kilpakäyttöä varten.
  • Uskomatonta pitävyyttä
Olipa alla pehmeää hiekkaa, mutaa tai kovaa maata, endurossa olennaista on pitävyys – ja sitä ED663:ssa ja ED668:ssa riittää.
  • Todellista tehoa kaarteissa
Rengas antaa ennennäkemättömän vahvan kaarrepidon kaikenlaisissa olosuhteissa pureutumalla tienpintaan, mutta tinkimättä silti hallittavuudesta.
  • Tarkasti suunniteltu muoto
Bridgestonen enduro-teknologian johdosta pusket hiekan ja saven läpi kevyesti ja saat käyttöösi uskomattoman käyttökyvyn pehmeillä alustoilla.
  • Ylivoimainen lohkomuotoilu
Optimoitu lohkojen korkeus ja sijoittelu takaavat loistavat veto-ominaisuudet ja tarkan ajotuntuman ja antavat kuljettajalle enemmän vapautta ajolinjojen valinnassa radalla.

Alkaen 61,80 € / kpl

Bridgestone Moottoripyörän renkaat

0/5 (0 ääntä)

Koko 21"
Leveys 90
Profiili 90
Nopeusluokka R
Kuormitusluokka 54
ED663 90/90R21 renkaan maksiminopeus
170 km/h

Muita Bridgestone valmistajan tuoteita

Bridgestone X 30 F
Kesytä villeinkin maastoJoka maastoonNyt voit rohkeasti kohdata entistä vaihtelevammat maastot. Bridgestonen tähän asti ...
Bridgestone BT45 R
Haluatko matkapyörän mukavuutta yhdistettynä sporttirenkaan suorituskykyyn? Älä tyydy vähempään. Battlax BT-45 antaa tei...
Bridgestone Battlax SC Ecopia
Hauska, luotettava valinta tehokkaille skoottereille.Erinomaista suorituskykyä Etsitkö renkaita, jotka vastaisivat tehok...