Bridgestone ED663

Bridgestone ED663

ED663/ED668-yhdistelmä on tehty kestämään enduron EM-ratojen vaativat olosuhteet. Näillä renkailla nouset aivan uudelle tasolle maastoajossa! FIM:n hyväksymä, maailman huippukuljettajien suosittelema.

  • Hyväksytty kilpakäyttöön
Sekä etu- että takarengas ovat sallituissa rajoissa, ja niillä on DOT:n ja FIM:n hyväksyntä kilpakäyttöä varten.
  • Uskomatonta pitävyyttä
Olipa alla pehmeää hiekkaa, mutaa tai kovaa maata, endurossa olennaista on pitävyys – ja sitä ED663:ssa ja ED668:ssa riittää.
  • Todellista tehoa kaarteissa
Rengas antaa ennennäkemättömän vahvan kaarrepidon kaikenlaisissa olosuhteissa pureutumalla tienpintaan, mutta tinkimättä silti hallittavuudesta.
  • Tarkasti suunniteltu muoto
Bridgestonen enduro-teknologian johdosta pusket hiekan ja saven läpi kevyesti ja saat käyttöösi uskomattoman käyttökyvyn pehmeillä alustoilla.
  • Ylivoimainen lohkomuotoilu
Optimoitu lohkojen korkeus ja sijoittelu takaavat loistavat veto-ominaisuudet ja tarkan ajotuntuman ja antavat kuljettajalle enemmän vapautta ajolinjojen valinnassa radalla.

Alkaen 61,80 € / kpl

Bridgestone Moottoripyörän renkaat

0/5 (0 ääntä)

Koko 21"
Leveys 90
Profiili 90
Nopeusluokka R
Kuormitusluokka 54
ED663 90/90R21 renkaan maksiminopeus
170 km/h

Muita Bridgestone valmistajan tuoteita

Bridgestone Blizzak LM80
Bridgestone Blizzak LM80 Hyvä ajettavuus kaikelaisissa talviolosuhteissaTalvikumiseos takaa turvallisen ja tehokkaan a...
Bridgestone TW152
Hyvä ote kylmällä ja vetisellä kelillä. Tasainen ohjattavuus matkaenduroon.Katuajoon.Saatavilla myös merkinnöillä G,F ja...