Bridgestone R10 R Evo Type 2

Bridgestone R10 R Evo Type 2

Bridgestone Battlax R10 Evo

Urut auki

Ominaisuudet

Todelliset kilpa-ajo-ominaisuudet

Uusi pykälä silmään ja menoksi: Battlax Racing R10 EVO ‑renkaan uusin versio on valmis vastaamaan haasteeseen! Sen mullistavien koostumus- ja seosteknologioiden yhdistelmä takaa, että voit varsin kokeilla pyöräsi rajoja.

Uskomaton kaarrenopeus

Haluatko ajaa kurvit niin kuin niitä ei olisikaan? Bridgestonen edistyksellinen MotoGP™-teknologia pitää sinut luotettavasti tiellä.

Lyömätön käsiteltävyys

Juuri kun luulit tietäväsi, mitä tarkka ohjattavuus tarkoittaa, Bridgestone määritteli koko käsitteen uudestaan. Eturenkaan loistava kaarrepito ja takarenkaan johdonmukaisempi käytös antavat teille ennen kokemattoman hallinnan tunteen.

Varsin hyvä joustavuus

Haluatko lisää vapautta ajolinjan valintaan, kallistaa kaarteisiin aikaisemmin ja lisätä ulostulonopeutta? Tässä teille ratkaisu! Battlax R10 EVO takaa tarvitsemasi pitävyyden juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Johdonmukainen ajovaste

Radalla tarvitaan kuin myös itseluottamusta että luottamusta omaan ajopeliin. Siinä auttaa renkaiden kaikissa lämpötiloissa johdonmukainen vetopito. Lisäbonuksena on pidempi renkaiden elinkaari.

Alkaen 192,80 € / kpl

Bridgestone Moottoripyörän renkaat

0/5 (0 ääntä)

Koko 17"
Leveys 180
Profiili 55
Nopeusluokka (W)
Kuormitusluokka 73
R10 R Evo Type 2 180/55R17 renkaan kantavuus
365 kg
R10 R Evo Type 2 180/55R17 renkaan maksiminopeus
270 km/h

Muita Bridgestone valmistajan tuoteita

Bridgestone Dueler 684 H/T
Dueler H/T D684 on ympärivuotinen kevyt kuorma-autojen rengas. Suunniteltu etenkin SUV:n (sport utility vehicle) maantie...
Bridgestone TW47
Bridgestone Trail Wing TW47Suorituskykyisten maastorenkaiden ykkösnimi.Ominaisuudet Räätälöityä suorituskykyä Trail Win...
Bridgestone BT39 F
Bridgestonen BATTLAX BT-39 on sporttiseen ajoon tarkoitettu ristikudosrengas. Etenkin 125‒400-kuutioisille moottor...