Bridgestone Blizzak LM-32 EXT

Bridgestone Blizzak LM-32 EXT

Blizzak LM-30, LM-32 and LM-35 vievät käyttökyvyn uusiin ulottuvuuksiin tarjoamalla todella kelvollisen pidon kaikissa talviolosuhteissa. Blizzak-valikoimassa on Bridgestonen viimeisin lamelliteknologia, joka yhdistää huomattavan vakauden tasapainoiseen suorituskykyyn kosteilla ja kuivilla pinnoilla, kuin myös talvilumella että jään päällä. Jotta saisit täyden hallinnan talviolosuhteisiin.

  • Kuljettajat vaativat yhä turvallisempia, mukavampia ja tehokkaampia autoja.
  • Kulutuspinnan ja urien muotoilu varmistaa lyömättömän käyttökyvyn vetisellä pinnalla.
  • Viimeisin kulutuspinnan kumiseosteknologia takaa varman pidon ja jarrutuksen kaikissa talviolosuhteissa.
  • Suurien olkapalojen tiheä lamellointi antaa purevuutta liukkailla pinnoilla.
  • Kulutuspinnan määrätty pyörimissuunta ja pitkät poikittaisurat takaavat ylivoimaisen pidon ja leikkausvoiman hangessa.

Bridgestone vastaa näihin haasteisiin uraauurtavalla Run Flat (RFT) -teknologiallaan. Bridgestone Run Flat -renkaita asennetaan yhä useammin suorituskykyisiin autoihin. Run Flat -teknologia, joka esiteltiin vuonna 1986 Porsche 959 -mallin yhteydessä, kiinnostaa yhä useampia autonvalmistajia, jotka haluvat kehittää ajoneuvoturvallisuutta. Miksi Run Flat -renkaat? Turvallisuutta teille, perheellesi ja muille liikenteessä oleville Bridgestone RFT antaa teille mahdollisuuden jatkaa matkaa turvallisesti, vaikka rengas tyhjenisi. Run Flat on toimintakykyinen heti kun rengaspaine laskee, pitäen ajoneuvon hallinnassa korkeissakin nopeuksissa ja se ehkäisee mahdollisesti vakavia tilanteita. Keskeytyneet matkat ja vaaralliset renkaanvaihdot tien reunassa ovat historiaa Bridgestone Run Flat -renkailla voi jatkaa ajamista mukavasti ja turvallisesti noin 80 km matkan, kun nopeus on maksimissaan 80 km tunnissa. Voit siis jatkaa matkaa joko päämäärääsi, turvalliseen renkaanvaihtopaikkaan tai Bridgestone-jälleenmyyjän luokse. Lisää taloudellisuutta, tehokkuutta ja mukavuutta RFT poistaa vararenkaan tarpeen, vähentäen samalla ajoneuvon painoa ja lisäten säilytystilaa. Samalla se lisää mahdollisuuksia auton suunnittelussa.

Alkaen 137,00 € / kpl

Bridgestone Talvirenkaat

0/5 (0 ääntä)

Koko 17"
Leveys 225
Profiili 50
Nopeusluokka H
Kuormitusluokka 94
Blizzak LM-32 EXT 225/50R17 renkaan kantavuus
670 kg
Blizzak LM-32 EXT 225/50R17 renkaan maksiminopeus
210 km/h
Koko 18"
Leveys 255
Profiili 40
Nopeusluokka V
Kuormitusluokka 99
Blizzak LM-32 EXT 255/40R18 renkaan kantavuus
775 kg
Blizzak LM-32 EXT 255/40R18 renkaan maksiminopeus
240 km/h

Muita Bridgestone valmistajan tuoteita