Continental 4x4WintCont

Continental 4x4WintCont

Continental Conti4x4WinterContact  

 • Continental Conti4x4WinterContact renkaissa on syvälle leikatut kulmasuorat rihmat (poikittaiset rengasurat ja lamellit) jotka antavat mainion pidon kovasti pakkautuneella talvilumella ja jäätyneellä tiellä kuin myös hyvät ominaisuudet ajossa ja jarrutustehon.
 • Continental Conti4x4Winter Contact renkaissa on epäsymmetrinen, pyörimissuunnan mukainen rengaskuvio joka tarjoaa optimaalisen pidon erilaisilla alustoilla. Nämä ominaisuudet yhdistyvät hyvään sivusuuntaiseen tienpitävyyson, vakauteen ja ohjausominaisuuksiin.
 • 4x4 Winter contact renkaissa on leveä kulutuspinta jossa kontakti kosketuspintaan on maksimoitu ja tarjoaa varsin hyvät ominaisuudet ajossa ajaessa puhtaalla maalla.
 • 4x4 WinterContact tarjoaa alhaisen vierintävastuksen kuin myös alhaisen melutason mikä tarkoittaa hyvää ajomukavuutta.
Continental Conti4x4WinterContact on Pohjoismainen ykkösluokan kitkarengas joka on suunniteltu etenkin ajoon katumaastureilla ja nelivedoilla. Painavat autot niin kuin katumaasturit ja nelivedot asettavat suuria vaatimuksia renkaille ja ajoneuvot vaativat oikein tuhdit ja hyvät talvirenkaat. Ajaessa syvässä hangessa ja maastossa vaatimukset nousevat mitä tulee tehoon ja tienpitävyyson, samalla kun jää ja kovasti pakkautunut lumi asettavat jarrutusteholle kovat vaatimukset. 4x4 WinterContact är etenkin suunniteltu näitä olosuhteita huomioon ottaen. Hyvä vakaus rungossa ja rengaskuviossa tarjoavat mainion turvallisuuden. Tekniikka ja muitten Continental renkaitten edut ovat tässä renkaassa yhdistetty renkaassa joka on etenkin suunniteltu katumaastureita varten. 4x4 WinterContact renkaitten rengaskuvio poistaa kiitettävästi ja nopeasti kosteutta ja sohjoa vähentääkseen riskiä joutua vesi- tai sohjoliirtoon. Joitain huomattavia etuja 4x4WinterContact renkaissa:
 • Paras tienpitävyys kaikilla talvisilla alustoilla.
 • Melkoisen tehokas nesteen ja sohjon poisto.
 • Viimeistelty kuin myös katumaastureihin että nelivetoisiin ajoneuvoihin.
 • Hyvät ominaisuudet ajossa, hyvä tehonsiirto ja hieno jarrutusteho jäätyneellä tiellä, kovasti pakkautuneella talvilumella kuin myös maastossa ajaessa.
4x4 WinterContact on suunniteltu rengaskuviolla joka tarjoaa mainion vakauden kuin myös hyvät ominaisuudet ajossa:
 • Kalaruotokuvioinen keskiosa tarjoaa 4x4WinterContact mainion ajotehon syvässä hangessa.
 • Lamellit (poikittaiset rengasurat) 4x4WinterContact renkaissa varmistaa nesteen ja sohjon poiston kosteilla alustoilla.
 • Ulkoinen lohkorakenne tarjoaa parhaimman jarrutustehon kuin myös toimii vettä hylkivästi.
 • Seos jota käytetään 4x4WinterContact on viimeistelty toimimaan monessa eri lämpötilassa.
Viimeiseksi vähän lisää nastoitetuista renkaista ja nastattomista renkaista niin kuin 4x4WinterContact. Nastaton rengas, kuten 4x4 WinterContact tarjoaa teille normaalia paremman ajomukavuuden ja alhaisen vierintävastuun mikä tuo mukanaan paremman polttoainetalouden kuin myös ympäristöystävällisyyden. Lisäksi 4x4 WinterContact tarjoaa parhaimman pidon kuivilla ja kosteilla teillä kun maa on paljaana, kuin myös myös oikein mainion pidon talvisilla teillä. Jäisillä teillä nastaton kitkarengas toimii varsin hyvin monien lamelliensa johdosta joita on runsaasti 4x4 WinterContact, mutta se ei ikinä voi olla yhtä hyvä jäätyneellä tiellä kuin nastoitettu rengas. Tämä tarkoittaa että 4x4 WinterContact on suositeltava valinta jos ajat paljon kaupunkiajoa tai asut maan eteläisimmissä osissa.

Alkaen 136,40 € / kpl

Continental Talvirenkaat

0/5 (0 ääntä)

Koko 17"
Leveys 215
Profiili 60
Nopeusluokka H
Kuormitusluokka 96
4x4WintCont 215/60R17 renkaan kantavuus
710 kg
4x4WintCont 215/60R17 renkaan maksiminopeus
210 km/h

Muita Continental valmistajan tuoteita

Continental SportContact FunFlat
Ensimmäisen sukupolven ContiSportContact täyttää hieman tehokkaimpien urheiluautojen tarpeet hyvällä jarrutusteholla j...
Continental WinterContTS810S
Continental ContiWinterContact TS810S Erinomaiset ominaisuudet ajossa talvikeleillä. Vakaa pysähdyskyky. Korkea turva...