Nokian Hakkapeliitta 8 SUV RunFlat

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV RunFlat

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV –nastarengas tuo talviteille ennenkokematonta pitävyyttä ja kestävyyttä

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV – Ennenkokematonta pitävyyttä ja kestävyyttä

  • Ylivoimaista talvipitoa
  • Ainutlaatuista kestävyyttä tuova aramid-vahvennettu rakenne
  • Äärimmäisen vakaa ja täsmällinen ajotuntuma kaikissa talvikeleissä

Pääinnovaatiot:

Nokian Eco Stud 8 -konsepti.

Äärimmäistä talviturvallisuutta ja pehmeämpi tiekosketus. Enemmän talvipitoa, ajomukavuutta ja kulumiskestävyyttä. Ainutlaatuista nastateknologiaa. Uuden sukupolven ympäristöystävällisempi ankkurinasta, nastaiskua pienentävä laippamuotoilu, nastan toimintaa tehostava ja tiekosketusta entisestään vaimentava Eco Stud -nastatyyny. Nastajaottelussa jokaisen nastan paikka on tietokoneoptimoitu. Nastat eivät ole riveissä ja nastajaottelu etenee tasaisesti yli koko kulutuspinnan. Yksikään nasta ei kulje toisen takana, mikä varmistaa parhaan mahdollisen pidon.

Nokian Aramid Sidewall -teknologia.

Kestävyyttä ja suojaa yllättäviin ajotilanteisiin. Kulutusta ja viiltoja poikkeuksellisen hyvin kestävä sivupintarakenne pitää sisällään äärimmäisen vahvaa aramid-kuitua. Samaa materiaalia hyödynnetään lentokoneteollisuudessa ja sotilaskäytössä. Aramid-kuitu jäykistää ja vahvistaa sivupinnan kestämään entistä paremmin ulkopuolisia iskuja ja painumia vanteen sarvea vasten.

Jarrutustehostin (Brake Booster).

Parempi jarrutuspito. Jarrutuspitoa talvilumella on parannettu rengaskuviopalojen takaosan jarrutustehostimilla. Jarrutustehostimien särmikäs sahalaitakuvio edistää pitävyyttä varsinkin lumipinnalla.

Hakkapeliitta Cryosilaani Gen 2 -kulutuspintasekoitus.

Kiitettävä talvipito kaikissa lämpötiloissa, erinomaista kulumiskestoa ja pienempi polttoaineenkulutus. Kulutuspintasekoitus säilyy kaikissa oloissa joustavana suuren luonnonkumimäärän johdosta. Rengaskuviopalojen lamellit toimivat aktiivisesti tienpitävyystason ja lämpötilan vaihteluista piittaamatta. Talvipito on oivallinen kuin myös lähellä nolla-asteen lämpötilaa että kovassa pakkasessa. Kumisekoitukseen lisätty rypsiöljy tuo lisää repimislujuutta ja jääpitoa.

Jäykistevyöhyke (Stiffness Zone).

Enemmän ajovakautta ja tämällisyyttä. Olkapääalueelle rengaskuviopalojen väliin on muotoiltu lisäksi erityinen jäykistevyöhyke jolla vankistetaan olkapääaluetta. Jäykistevyöhyke tuo etenemiseen lisää täsmällisyyttä ja rauhallisuutta etenkin kuivuneella tiellä.

3D-viistotukilamelli.

Nopeampi ohjausvaste. Keskialueen 3D-viistotukilamellit tukevoittavat rakennetta. Rengas reagoi nopeasti ohjausliikkeisiin, mikä tekee liikkumisesta varmaa ja tunnokasta.

3D-lukkolamelli.

Tarkempi ajotuntuma. Ulkopuolen olka-alueen 3D-lukkolamellit lukitsevat rengaskuviopalat tiekosketuksessa yhteen, mikä edistää ajettavuutta kaarteissa ja väistötilanteissa.

Alkaen 312,20 € / kpl

Nokian Talvirenkaat

0/5 (0 ääntä)

Koko 17"
Leveys 225
Profiili 60
Nopeusluokka T
Kuormitusluokka 99
Hakkapeliitta 8 SUV RunFlat 225/60R17 renkaan kantavuus
775 kg
Hakkapeliitta 8 SUV RunFlat 225/60R17 renkaan maksiminopeus
190 km/h

Muita Nokian valmistajan tuoteita