Nokian HKPL7 SUV RunFlat

Nokian HKPL7 SUV RunFlat

  • Vakaa ja jämäkkä ajotuntuma
  • Huippuluokan tienpitävyys vaihtelevissa olosuhteissa
  • Vaativaan SUV-käyttöön viimeistelty kestävä koostumus
  • Varmaa pitävyyttä ja jämäkkää kestävyyttä

Uutuusrenkaassa pettämätön tienpitävyys yhdistyy poikkeukselliseen kestävyyteen ja tarkkaan, nautinnolliseen ajotuntumaan. Ainutlaatuisen talvipidon ja pehmeän tiekosketuksen takaa Air Claw Technology – täysin tuoreen nastaratkaisun ja rengaskuviopalojen etureunojen pisaranmuotoisten ilmavaimentimien saumaton yhteistoiminta. Sohjokiilat maksimoivat sivuttaispidon Suorituskykyisissä ja raskaissa SUV-autoissa tasapainoisten tienpitävyys-ominaisuuksien hallinta on olennaista. SUV-autonsa ominaisuuksista nauttiva kuljettaja kaipaa etenkin luotettavaa sivuttaispitoa, jotta mainion ajoneuvon ohjautuvuus ja vakaus säilyvät myös nopeissa ääritilanteissa. Nokian Hakkapeliitta 7 SUV:n erinomaista sivuttaispitoa edistävät renkaan olkapäiden maasturikäyttöön räätälöidyt porrastetut sohjokiilat. Tuore SUV-Hakkapeliitta kykenee optimaalisesti hyödyntämään uusia ajohallintajärjestelmiä ja siten tuomaan lisäturvaa ja etenemiskykyä vaativiin olosuhteisiin.

Vakaa, tarkka ja jämäkkä ajonautinto Urheilullinen tienpitävyysvirtuoosi kantaa ja hallitsee suuret pyöräkuormansa vakaasti ja konstailemattomasti jäisellä ja vetisellä kelillä. Se toimii erinomaisesti myös talvilumella ja puhtaalla tiellä. Ääritilanteissakin vakuuttavan pidon lisäksi laadukkaan SUV-renkaan ajotuntuma on tarkka, looginen ja tasapainoinen. Aggressiivisen pintakuvion tiheä ja teräväsärmäinen zig zag –lamellointi lisää tienpitävyysreserviä. Pintamalligeometrian johdosta rengas ei tukkeudu lumesta tai sohjosta vaan puhdistuu helposti ja kykenee etenemään vaivattomasti myös syvässä hangessa vaikeakulkuisilla metsä- ja mökkiteillä.

Sivutörmäyssuoja tuo lisäkestävyyttä Maasturikäytössä myös renkaan sivupintojen tulee kestää viiltoja ja pistoja. Monikäyttöisen Nokian Hakkapeliitta 7 SUV:n kestävyyttä edistää sivutörmäyssuoja. Uutuuden kumiseos on sovitettu SUV-autojen talvikäyttöön. Hyvin kulutusta kestävässä luonnonkumin ja silican sekoituksessa on käytetty myös rypsiöljyä, joka lisää jääpitoa ja repimislujuutta, rengas sietää hyvin esimerkiksi teräväsärmäisten kivien lähentelyä. Turvallisuutta ja tietoa renkaan kunnosta Kulutuspinnan varoittimet tuovat käyttömukavuutta ja lisäävät turvallisuutta. Nokian Renkaiden kehittämä ja patentoima kulumisvaroitin (Driving Safety Indicator, DSI) kertoo numeroin, montako millimetriä renkaan pääurissa on kulutuspintaa jäljellä. Lumikidetunnus viestii niin ikään renkaan talviturvallisuudesta. Se säilyy näkyvissä neljän millimetrin uransyvyyteen asti. Turvalliseen talviajoon tarvitaan vähintään 4–5 millimetriä uransyvyyttä.

Alkaen 282,30 € / kpl

Nokian Talvirenkaat

0/5 (0 ääntä)

Koko 17"
Leveys 225
Profiili 60
Nopeusluokka T
Kuormitusluokka 99
HKPL7 SUV RunFlat 225/60R17 renkaan kantavuus
775 kg
HKPL7 SUV RunFlat 225/60R17 renkaan maksiminopeus
190 km/h

Muita Nokian valmistajan tuoteita

Nokian 5 / Hakka 5 Dubb
Erinomaiset ominaisuudet lumisille ja jäisille alustoille.
Nokian Line RunFlat
Tarkkuutta ja tasaisuutta vaihtuvissa sääolosuhteissaMukavuus ajossa ja taloudellisuusAinutlaatuinen ote ja todella hyvä...
Nokian Hakkapeliitta Blue 2
NOKIAN HAKKA BLUE 2 Sommardäck för medelstora personbilar och sportiga familjebilar.