Nokian WR G2 RunFlat

Nokian WR G2 RunFlat

Nokian Tyres kehitetään ja testataan korkealla pohjoisessa, jotta paras suorituskyky on taattu myös äärimmäisissä olosuhteissa. Vaihtelevassa talvisäässä Nokian WR G2 Run Flat on oikea valintasi. Run Flat-teknologia mahdollistaa ajon jatkumisen myös ilmanpaineen kadottua.

Huippu-uusi kulutuspinnan asymetrinen sisä-/ulkoprofiili takaa Nokian WR G2 Run Flat:lle monipuoliset ominaisuudet, joita tarvitaan keski-Euroopassa. Muotoilu ja lammalointi ulkosivussa takaavat kevyen ohjattavuuden ja ajovakauden kaikissa katuolosuhteissa samalla, kun sisäsivu mahdollistaa melkoisen kelvollisen otteen. Nokian Tyres on pioneeri uusien ratkaisuiden kehittelyssä turvallista ajoa varten loskassa: innovatiivinen loskakulma ja kiillotetut rengasurat poistavat loskan ja nesteen estäen vesiliiron vaaraa.

Ympäristön kunnioitus.

Nokian WR G2 Run Flat valmistetaan kokonaan puhtaiden vähäaromisten öljyjen avulla. Rengas omaa uuden, silikasta ja rapsiöljystä valmistetun kumiosan, joka vähentää pyörimisvastusta ja säästää täten polttoainetta.

Alkaen 287,40 € / kpl

Nokian Talvirenkaat

0/5 (0 ääntä)

Koko 19"
Leveys 255
Profiili 50
Nopeusluokka V
Kuormitusluokka 107
WR G2 RunFlat 255/50R19 renkaan kantavuus
975 kg
WR G2 RunFlat 255/50R19 renkaan maksiminopeus
240 km/h

Muita Nokian valmistajan tuoteita

Nokian Hakkapeliitta R3 Friktion
Erittäin hyvä rengas vaativiin pohjoismaisiin talviolosuhteisiin.
Nokian Wr D4 Runflat Friktion
NOKIAN WR D4 FRIKTION Världens första premium vinterdäck för personbilar som erbjuder våtgrepp A i EU däckmärkning i mån...