Vanteet sekä renkaat osamaksulla

Uudet renkaat ja vanteet ovat kalliita, mutta aika ajoin välttämättömiä inveistointeja. Vanteilla pärjää usein hyvinkin pitkään, mutta renkaat ovat tunnetusti kulutustavaraa. Osa netissä renkaita myyvistä palveluista tarjoaa rahoitusvaihtoehdon ostoksille. Kun ostaa renkaat osamaksulla, kertainvestointi ei ole niin suuri.

Mistä renkaat osamaksulla?

Rahoituksen voi saada joko renkaita myyvältä yritykseltä tai ulkopuoliselta toimijalta. Usein rengasliikkeen rahoitus on edullisin vaihtoehto, mutta jos rahoitusta tarvitsee vain lyhyeksi aikaa, voi ulkopuolinen rahoittaja olla edullisin vaihtoehto.

Ulkopuolinen rahoitus renkaisiin

Jos rengaspalvelu ei tarjoa rahoitusta tai rahoitusratkaisut eivät sovi tarpeisiisi, on esimerkiksi vertailusivusto Tuntitilin esittelemä pikavippi varteenotettava vaihtoehto.

Vaikka pikavippi kuulostaakin "karulta" rahoitusvaihtoehdolta, on se tänä päivänä edullinen vaihtoehto; varsinkin jos rahoituksen tarvitsee vain muutamaksi kuukaudeksi. Uusille asiakkaille nimittäin tarjotaan jopa kuluttomia vippejä kuukaudesta kahteen kuukauteen.

Renkaat osamaksulla rengasliikkeestä

Mikäli rengasliike tarjoaa osamaksuvaihtoehtoa, kannattaa osamaksun ehdot lukea tarkasti. Renkaiden myynti osamaksulla on isoa bisnestä myös rengasliikkeille. Joissain tapauksissa rengasliikkeen osamaksuvaihtoehto voikin osoittautua esimerkiksi pikavippiä kalliimmaksi vaihtoehdoksi. Alta löydät esittelyn kolmesta, osamaksua tarjoavasta rengasliikkeestä.

Renkaat vaihtoon

Renkaat vaihtoon tarjoaa osamaksuvaihtoehdoksi Klarna osamaksua. Alla on tarkempi esittely Klarnan osamaksusta.

 

Edellä mainitun palvelun lisäksi Svenska Gummihuset tarjoaa osamaksuvaihtoehdoksi Klarna osamaksua. Alla on tarkempi esittely Klarnan osamaksusta.

Klarna osamaksu

Klarna tarjoaa yllä esitellyistä palveluista tehtyihin ostoihin osamaksuvaihtoehtoa. Valittavissa on 3, 6, 12 tai 24 kuukauden koroton osamaksu. Alta löydät tarkemmat tiedot osamaksuvaihtoehdoista.

3 kuukauden koroton osamaksu

6 kuukauden koroton osamaksu

12 kuukauden koroton osamaksu

24 kuukauden koroton osamaksu

Tarvitsetko rahoitusta pidemmäksi aikaa?

Jos uskot tarvitsevasi rahoitusta pidemmäksi aikaa, kannattaa harkita rahoituksen kilpailutusta. Kilpailuta laina Haenyt.fi palvelussa, niin saat lainatarjouksen useammalta rahoitusyhtiöltä. Lainan kilpailutus on ilmaista ja tarjousten vastaanottaminen ei velvoita hyväksymään niitä.

Haenyt.fi kilpailuttaa rahoitustarpeesi miltei 30 rahoitusyhtiöllä ja kilpailutettavan summan voit valita 500 - 50 000 euron väliltä. Lainalle on mahdollista saada 1 - 15 vuotta takaisinmaksuaikaa.