Dunlop SP Winter Sport M3 DSST

Dunlop SP Winter Sport M3 DSST

Ensiluokkainen suorituskyky talviolosuhteissa Hyvä pitävyys talvilumella Tehokas veden aiheuttama liukuminenjen ehkäisy Hyvä jarrutusteho RunOnFlat Hyvä vetokyky talvilumella SP Winter Sport M3 -renkaissa on tiheä lamellointi, joka antaa melkoisen kelvollisen pitävyyden ja hallittavuuden lumisissa olosuhteissa.

Tehokas vesiliirron torjunta Kulutuspinnan leveät rengasurat poistavat nesteen ja sohjon nopeasti kuin myös varmistavat ihanteellisen hallittavuuden kosteilla ja sohjoisilla teillä. Hyvä pysähtyvyys Suunnattu pintakuviointi edistää vetokykyä ja lyhentää jarrutusmatkoja talvisilla teillä. RunOnFlat Dunlopin RunOnFlat-tekniikan johdosta vaurioituneella renkaalla voidaan ajaa paineettomana jopa 80 km enimmäisnopeudella 80 km/h.

Ensiluokkainen suorituskyky talviolosuhteissa

  • Hyvä jarrutusteho
  • Hyvä pitävyys talvilumella
  • Tehokas veden aiheuttama liukuminenjen ehkäisy

Hyvä vetokyky talvilumella SP Winter Sport M3 -renkaissa on tiheä lamellointi, joka antaa melkoisen kelvollisen pitävyyden ja hallittavuuden lumisissa olosuhteissa. Tehokas vesiliirron torjunta Kulutuspinnan leveät rengasurat poistavat nesteen ja sohjon nopeasti kuin myös varmistavat ihanteellisen hallittavuuden kosteilla ja sohjoisilla teillä. Hyvä pysähtyvyys Suunnattu pintakuviointi edistää vetokykyä ja lyhentää jarrutusmatkoja talvisilla teillä.

RunOnFlat Dunlop Self Supporting Technology (DSST)

Dunlop RunOnFlat -teknologia mahdollistaa ajon jatkamisen jopa 80 kilometriä renkaan puhkeamisen tai tyhjentymisen jälkeen. RunOnFlat-renkaissa on vahvistetut sivupinnat, joiden johdosta renkaan voi pitää liikkeessä, vaikka ilmanpaine katoaisi täysin.Turvallisuustiedote Dunlop RunOnFlat -renkaat tulee asentaa vain autoon, joka on suunniteltu rengasrikon kestäville renkaille ja jossa on toimiva rengaspaineen varoituslaite, kuten Dunlop WARNAIR. Enimmäismatkaa 80 km ja suurinta sallittua 80 km/h:n nopeutta ei saa ylittää. Tutustu auton käyttöohjeisiin, koska valmistajan kyseistä ajoneuvoa koskevat ohjeet saattavat poiketa tässä annetuista ohjeista.

Saumaton vyö (JLB).

Hybridipäällysteknologia, joka vähentää muodonmuutoksia suurilla ajonopeuksilla.Edut Huippuluokan vakaus suurilla ajonopeuksilla, tasainen kuluminen.

Maximum Flange Shield (MFS).

Vanteen reunan suojajärjestelmä. Renkaan ympärillä pyörän laipan yläpuolella on MFS-järjestelmän kumiprofiili, joka luo suojaavan puskurivyöhykkeen.Edut Suojaa kalliita kevytmetallivanteita hiertymiltä.

Alkaen 120,30 € / kpl

Dunlop Talvirenkaat

0/5 (0 ääntä)

Koko 16"
Leveys 205
Profiili 55
Nopeusluokka H
Kuormitusluokka 91
SP Winter Sport M3 DSST 205/55R16 renkaan kantavuus
615 kg
SP Winter Sport M3 DSST 205/55R16 renkaan maksiminopeus
210 km/h
Koko 18"
Leveys 245
Profiili 45
Nopeusluokka V
Kuormitusluokka 96
SP Winter Sport M3 DSST 245/45R18 renkaan kantavuus
710 kg
SP Winter Sport M3 DSST 245/45R18 renkaan maksiminopeus
240 km/h

Muita Dunlop valmistajan tuoteita