Michelin Pilot Alpin PA3

Michelin Pilot Alpin PA3

Michelin Pilot Alpin PA3

  • Auringonkukkaöljyä sisältävä ”Hello Compound” -erikoiskumiseos edistää pitävyyttä sateella ja loskakelillä.
  • Eripaksuiset poikittaisurat (VTS - Variable Thickness Sipes) edistävät Alpine PA3:n ajo-ominaisuuksia talvisilla teillä.  
  • Alpin PA3 -renkaan kulutuspinnassa on asymmetrinen rengaskuviointi, jolloin veto ja pysähdyskyky talvilumella ja kuivuneella tien pinnassa paranevat.
Michelin Pilot Alpin PA3 on keskitaso-luokkaan kuuluva nastaton kitkarengas, joka on suunniteltu eurooppalaisille keleille. Alpin PA3 / Michelin PA3 on lisäksi Michelinin kelvollisen voiman autonrengas ja sopii etenkin korkeamman voiman ja suuremman moottorivoiman autoihin.  Michelin Pilot Alpin PA3 on suunniteltu etenkin premium-luokan tai kelvollisen voiman autoihin, joissa on voimakas moottori ja sporttisempi profiili. Tämäntyyppiset autot asettavat korkeita vaatimuksia veto- ja jarrutuskyvylle kuivilla, kylmillä ja kosteilla tienpinnoilla kuin myös loska-, lumi- ja jääkeleillä. Myös vakaus ja kaarteista suoriutuminen ovat ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksia. Alpin PA3 on asymmetrinen talvirengas, eli sisä- ja ulkopuolella on erilainen rengaskuviointi, jotta pitävyys olisi optimaalisella tasolla mitä erilaisimmissa ajotilanteissa. Alpin PA3 -rengas on tehty erikoiskumiseoksesta, joka tarjoaa parasta pitävyyttä vaativaan ajoon. Michelin Pilot Alpin PA3:lla on matalampi vierintävastus kuin useimmilla muilla kitkarenkailla ja täyttää Michelinin omat vaatimukset yrityksen ”Green X”-ympäristöleiman saamiseksi. Michelin Pilot Alpin PA3:n ominaisuuksia
  • Alpin PA3 -renkaan kulutuspinnassa on asymmetrinen rengaskuviointi, jolloin veto ja pysähdyskyky talvilumella ja kuivilla tienpinnoilla paranevat.
  • Auringonkukkaöljyä sisältävä ”Hello Compound” -erikoiskumiseos edistää pitävyyttä sateella ja loskakelillä.
  • Eripaksuiset poikittaisurat (VTS - Variable Thickness Sipes) edistävät Alpine PA3:n ajo-ominaisuuksia talvisilla teillä.
  • Michelin PA3 -renkaan asymmetrinen rengaskuviointi antaa optimaalisen otteen vaihtelevissa ajokeleissä. 
Michelin Pilot Alpin PA3 on suunniteltu etenkin premium-luokan tai kelvollisen voiman autoihin, joissa on voimakas moottori ja sporttisempi profiili. Tämäntyyppiset autot asettavat korkeita vaatimuksia veto- ja jarrutuskyvylle kuivilla, kylmillä ja kosteilla tienpinnoilla kuin myös loska-, lumi- ja jääkeleillä. Myös vakaus ja kaarteista suoriutuminen ovat ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksia. Alpin PA3 on asymmetrinen talvirengas, eli sisä- ja ulkopuolella on erilainen rengaskuviointi, jotta pitävyys olisi optimaalisella tasolla mitä erilaisimmissa ajotilanteissa. Alpin PA3 -rengas on tehty erikoiskumiseoksesta, joka tarjoaa parasta pitävyyttä vaativaan ajoon. Michelin Pilot Alpin PA3:lla on matalampi vierintävastus kuin useimmilla muilla kitkarenkailla ja täyttää Michelinin omat vaatimukset yrityksen ”Green X”-ympäristöleiman saamiseksi. Michelin Pilot Alpin PA3:n ominaisuuksia
  • Michelin PA3 -renkaan asymmetrinen rengaskuviointi antaa optimaalisen otteen vaihtelevissa ajokeleissä

Alkaen 158,06 € / kpl

Michelin Talvirenkaat

0/5 (0 ääntä)

Koko 19"
Leveys 285
Profiili 40
Nopeusluokka V
Kuormitusluokka 103
Pilot Alpin PA3 285/40R19 renkaan kantavuus
875 kg
Pilot Alpin PA3 285/40R19 renkaan maksiminopeus
240 km/h
Koko 20"
Leveys 285
Profiili 35
Nopeusluokka W
Kuormitusluokka 104
Pilot Alpin PA3 285/35R20 renkaan kantavuus
900 kg
Pilot Alpin PA3 285/35R20 renkaan maksiminopeus
270 km/h
Koko 17"
Leveys 245
Profiili 45
Nopeusluokka V
Kuormitusluokka 99
Pilot Alpin PA3 245/45R17 renkaan kantavuus
775 kg
Pilot Alpin PA3 245/45R17 renkaan maksiminopeus
240 km/h
Koko 18"
Leveys 255
Profiili 45
Nopeusluokka V
Kuormitusluokka 99
Pilot Alpin PA3 255/45R18 renkaan kantavuus
775 kg
Pilot Alpin PA3 255/45R18 renkaan maksiminopeus
240 km/h

Muita Michelin valmistajan tuoteita