Michelin Primacy Alpin PA3

Michelin Primacy Alpin PA3

Michelin Primacy Alpin PA3  

  • Eripaksuiset poikittaisurat (VTS - Variable Thickness Sipes) edistävät Alpine PA3:n ajo-ominaisuuksia talvisilla teillä.
  • Michelin PA3 -renkaan asymmetrinen rengaskuviointi antaa optimaalisen otteen vaihtelevissa ajokeleissä
  • Alpin PA3 -renkaan kulutuspinnassa on asymmetrinen rengaskuviointi, jolloin veto ja pysähdyskyky talvilumella ja kuivilla tienpinnoilla paranevat.
  • Auringonkukkaöljyä sisältävä ”Hello Compound” -erikoiskumiseos edistää pitävyyttä sateella ja loskakelillä.
Michelin Primacy Alpin PA3 on keskitason luokkaan kuuluva nastaton kitkarengas, joka on suunniteltu eurooppalaisille ajokeleille. Alpin PA3 / Michelin PA3 on lisäksi Michelinin kelvollisen voiman autonrengas ja sopii etenkin korkeamman voiman ja suuremman moottorivoiman autoihin.   Michelin Primacy Alpin PA3 on suunniteltu etenkin premium-luokan tai kelvollisen voiman autoihin, joissa on voimakas moottori ja sporttisempi profiili. Tämäntyyppiset autot asettavat korkeita vaatimuksia veto- ja jarrutuskyvylle kuivilla, kylmillä ja kosteilla tienpinnoilla kuin myös loska-, lumi- ja jääkeleillä. Myös vakaus ja kaarteista suoriutuminen ovat ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksia. Michelin Primacy Alpin PA3 on asymmetrinen talvirengas, eli sisä- ja ulkopuolella on erilainen rengaskuviointi, jotta tienpitävyys olisi optimaalisella tasolla mitä erilaisimmissa ajotilanteissa. Michelin Primacy Alpin PA3 -rengas on tehty erikoiskumiseoksesta, joka antaa parasta pitävyyttä vaativaan ajoon. Michelin Primacy Alpin PA3:lla on matalampi vastus kuin useimmilla muilla kitkarenkailla ja täyttää Michelinin omat vaatimukset yrityksen ”Green X”-ympäristöleiman saamiseksi.

Alkaen 117,95 € / kpl

Michelin Talvirenkaat

0/5 (0 ääntä)

Koko 16"
Leveys 195
Profiili 55
Nopeusluokka H
Kuormitusluokka 87
Primacy Alpin PA3 195/55R16 renkaan kantavuus
545 kg
Primacy Alpin PA3 195/55R16 renkaan maksiminopeus
210 km/h
Koko 16"
Leveys 225
Profiili 55
Nopeusluokka H
Kuormitusluokka 99
Primacy Alpin PA3 225/55R16 renkaan kantavuus
775 kg
Primacy Alpin PA3 225/55R16 renkaan maksiminopeus
210 km/h

Muita Michelin valmistajan tuoteita

MICHELIN PILOT SPORT PS2 N3
Michelin Pilot Sport PS2   Markkinoiden nopein autonrengas, jonka tekniikka perustuu F1-renkaisiin. Autonrengas on suun...
MICHELIN LATITUDE SPORT 3 MO1
Michelin Latitude Sport 3   2.silja Tekniikan Maailma 2017!Michelin Latitude Sport 3 on autonrengas jossa on hyvin lyh...