Bridgestone DriveGuard RFT

Bridgestone DriveGuard RFT

Bridgestone DriveGuard

Rengasrikko voi odottaa juuri sinua.

Voit jatkaa ajamista 80 km enintään 80 km/h

Avainominaisuudet ja -edut

Sinun autoosi

Suunniteltu kaikkiin autoihin joissa on rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPMS). Kun kojelautaan syttyy hälytysvalo, voit vielä jatkaa ajamista 80 km enintään 80 km/h.*. This makes Bridgestone DriveGuard the ideal companion for just about any situation on the road.

Turvallisuus ja mukavuus

Innovatiivinen Bridgestone DriveGuard -teknologia

Märkäpito

Bridgestonen DriveGuard-kesärenkaiden märkäpitoluokitus EU-merkinnöissä on A, eli korkein märkäpitotaso lyhyellä jarrutusmatkalla.*.

Avainteknologiat ja -edut

Innovatiivinen teknologia

Yksinoikeudella patentoimamme huipputekninen jäähdytysripamalli poistaa Bridgestone DriveGuard -renkaiden lämpöä ja kitkaa rengasrikon jälkeen, jotta voit ajaa vielä 80 km* kaiken ilmanpaineen kadottua renkaasta.

DriveGuard pitää sinut liikkeessä, olipa rengasrikko millainen tahansa.

Bridgestone DriveGuard suojaa sinua kaikenlaisilta tiellä odottavilta rengasrikoilta. Ei ole väliä puhkoopa renkaan terävä lasinpala tai naula - Bridgestone DriveGuard auttaa sinua jatkamaan matkaa 80 km enintään 80 km:n tuntinopeudella.*

* Ajomatka renkaan puhkeamisen jälkeen voi vaihdella riippuen ajoneuvon kuormasta, ulkolämpötilasta ja siitä milloin rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS) alkaa hälyttämään. Bridgestonen DriveGuard-kesärenkaiden märkäpitoluokitus EU-rengasmerkinnässä on A. Drive-Guard-renkaita ei tällä hetkellä ole saatavilla pakettiautoille, ja niitä on vain autoille, joissa on rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS).

Alkaen 59,80 € / kpl

Bridgestone Kesärenkaat

0/5 (0 ääntä)

Muita Bridgestone valmistajan tuoteita