Bridgestone Noranza VAN 001

Bridgestone Noranza VAN 001

Bridgestone Noranza VAN 001

  • Ainutlaatuinen hallittavuus ja pitävyys
  • Melkoisen hyvä kiihdytys- ja jarrutuspito
  • Vahva runkorakenne antaa pitkän käyttöajan

VIISTOURITUS JA PORRASTETTU KESKIRIPA

Porrastettu keskiripa antaa kelvollisen jarrutus- ja vetopidon. Keskikuvion palat 45 asteen saippauksella edistävät renkaan hallittavuutta pidon rajoilla. Yhtenäinen keskiripa ja isot olkapalat tarjoavat kelvollisen ajovakauden ja ohjaustuntuman. Lamellien avausurat helpottavat lamellien aukeamista ja maksimoivat pidon varsin liukkailla pinnoilla. Olkapäitä kohti aukeava viistouritus puhdistaa rengaskuvion varsin tehokkaasti lumesta, loskasta ja vedestä.

AINUTLAATUISET YHDYSRAKENTEET

Yhdysrakenteet keskirivan ja palojen välillä edistävät ohjaustuntumaa ja ajovakautta raskaalla kuormalla kuin myös vähentävät melua.

VIIMEISTELTY NASTOJEN SIJOITUS

Nastojen sijoitus mahdollisimman leveälle alueelle antaa optimaalisen tasapainon pidon, melun ja kulutuskestävyyden välillä. Nastan ja nastanreiän yhteen sovitetun muotoilun johdosta nastat pysyvät lujasti paikoillaan.

VIIMEISTELTY NASTOJEN SIJOITUS

Lamellien avausurat helpottavat lamellien aukeamista ja maksimoivat pidon varsin liukkailla pinnoilla. Olkapäitä kohti aukeava viistouritus puhdistaa rengaskuvion varsin tehokkaasti lumesta, loskasta ja vedestä.

Alkaen 104,30 € / kpl

Bridgestone Talvirenkaat

0/5 (0 ääntä)

Muita Bridgestone valmistajan tuoteita