Continental ContiPremiumContact 5 SSR

Continental ContiPremiumContact 5 SSR

Turvallinen saksalainen.

ContiPremiumContactTM 5 - Täydellinen premium-luokan rengas, joka yhdistää mukavuuden ja turvallisuuden tinkimättä suorituskyvystä.

ContiPremiumContact™5 on uusi premium-luokan rengas kaikkiin perheautojen kokoluokkiin. Todella lyhyet jarrutusmatkat kuivilla ja kosteilla teillä, alhainen vierintävastus, turvalliset ominaisuudet ajossa ja miellyttävä ohjautuvuus kuuluvat sen huippuominaisuuksiin. ContiPremiumContact™ 5 on kokenut mullistavia uudistuksia. Optimoidut 3D rengaskuviourat lyhentävät merkittävästi jarrutusmatkoja. ContiSportContact™ 5-renkaasta sovellettu macro-block palalukitus takaa turvallisen käsiteltävyyden ja paremman pitävyyden kaarteissa. ContiEcoContact™ 5-renkaasta taas on sovellettu uusi runko, joka edistää mukavuutta ja minimoi vierintävastusta.

Tuoteominaisuuksia:

  • Eco-muotoilu takaa minimoidun polttoaineen kulutuksen.
  • Lyhyempi jarrutusmatka 3D-kuviourien ja saippausteknologian johdosta.
  • Parempi käsiteltävyys ja melkoisen hyvä pitävyys macro-block palalukituksen johdosta.
  • Loistavat veden aiheuttama liukuminen-ominaisuudet ja turvallinen ajettavuus vesisärmien johdosta. Optimaalista hallittavuutta.
  • Joustavan kyljen johdosta merkittävästi parantunut mukavuus ajossa yhdistettynä hyvään käsiteltävyyteen ja parantuneeseen vierintävastukseen.
  • Äänenvaimennin minimoi rengasmelua ja takaa loistavat veden aiheuttama liukuminen-ominaisuudet.

Alkaen 135,00 € / kpl

Continental Kesärenkaat

0/5 (0 ääntä)

Muita Continental valmistajan tuoteita

Continental ContiWinterContact TS810S
Continental ContiWinterContact TS810S Erinomaiset ominaisuudet ajossa talvikeleillä. Vakaa pysähdyskyky. Korkea turva...
Continental ContiCrossContact LX2
Continental ContiCrossContact LX2   Alhaisempi vierintävastus  Hyvä jarrutuskyky Continental esittelee tässä kesärenkaa...