Continental ContiPremiumContact 5 SSR

Continental ContiPremiumContact 5 SSR

Turvallinen saksalainen.

ContiPremiumContactTM 5 - Täydellinen premium-luokan rengas, joka yhdistää mukavuuden ja turvallisuuden tinkimättä suorituskyvystä.

ContiPremiumContact™5 on uusi premium-luokan rengas kaikkiin perheautojen kokoluokkiin. Todella lyhyet jarrutusmatkat kuivilla ja kosteilla teillä, alhainen vierintävastus, turvalliset ominaisuudet ajossa ja miellyttävä ohjautuvuus kuuluvat sen huippuominaisuuksiin. ContiPremiumContact™ 5 on kokenut mullistavia uudistuksia. Optimoidut 3D rengaskuviourat lyhentävät merkittävästi jarrutusmatkoja. ContiSportContact™ 5-renkaasta sovellettu macro-block palalukitus takaa turvallisen käsiteltävyyden ja paremman pitävyyden kaarteissa. ContiEcoContact™ 5-renkaasta taas on sovellettu uusi runko, joka edistää mukavuutta ja minimoi vierintävastusta.

Tuoteominaisuuksia:

  • Eco-muotoilu takaa minimoidun polttoaineen kulutuksen.
  • Lyhyempi jarrutusmatka 3D-kuviourien ja saippausteknologian johdosta.
  • Parempi käsiteltävyys ja melkoisen hyvä pitävyys macro-block palalukituksen johdosta.
  • Loistavat veden aiheuttama liukuminen-ominaisuudet ja turvallinen ajettavuus vesisärmien johdosta. Optimaalista hallittavuutta.
  • Joustavan kyljen johdosta merkittävästi parantunut mukavuus ajossa yhdistettynä hyvään käsiteltävyyteen ja parantuneeseen vierintävastukseen.
  • Äänenvaimennin minimoi rengasmelua ja takaa loistavat veden aiheuttama liukuminen-ominaisuudet.

Alkaen 135,00 € / kpl

Continental Kesärenkaat

0/5 (0 ääntä)

Muita Continental valmistajan tuoteita