Continental ContiSportContact 2 SSR

Continental ContiSportContact 2 SSR

ContiSportContact2 on tarkoitettu suorituskykyisiin keskiluokan ja isomman keskiluokan perheautoihin kuin myös urheiluautoihin.

Tinkimättömän suorituskykynsä ja ajomukavuutensa johdosta se on myös eräs kaikkien aikojen suosituimmista ensiasennusrenkaista tehokkaissa autoissa. ContiSportContact2 tarjoaa luotettavuutta, ajonhallintaa ja turvallisuusominaisuuksia myös korkeissa nopeuksissa. Niin kosteilla kuin kuivillakin asfalttipinnoilla. Teknisiä yksityiskohtia Uniikkia teknologiaa ContiSportContact 2:n suunnittelussa ei sallittu minkäänlaisia kompromissejä. Epäsymmetrinen rengaskuviointi takaa parhaan mahdollisen pitävyysvoiman kaikissa mahdollisissa ajotilanteissa. Tämä on varmistettu ulkosyrjän suljetulla olkapääalueella ja yhtenäisillä rengaskuviopaloilla. Lisäksi yhtenäiset rengaskuviopalat takaavat äärimmäisen tarkan käsiteltävyyden ja suuntavakauden korkeissa nopeuksissa kuin myös pitävyyden nopeassa kaarreajossa.äykemmän rakenteensa johdosta kulutuspinnan yhtenäiset keskirivat vastustavat muodonmuutosta paljon tehokkaammin kuin perinteiset rengaskuviopalat. Tämän voi huomata etenkin lyhentyneinä jarrutusmatkoina. Yhtenäiset keskirivat myös edistävät renkaan ohjautuvuutta ja suuntavakautta kuin myös pienentävät renkaan kosketuspinnalta tulevaa äänenmuodostusta. Innovatiivinen kulutuspinnan silica-seos Edistää renkaan märkäpitoa, alentaa vierinnän vastusta kuin myös tarjoaa renkaalle paremman kilometrituloksen.

Tuoteominaisuuksia

  • Loistava pitävyys kuin myös kosteilla että kuivilla asfalttipinnoilla.
  • Melkoisen hyvä veden aiheuttaman liukumisen vastustuskyky, myös korkeissa moottoritienopeuksissa.
  • Vakuuttavaa korkeiden nopeuksien suorituskykyä.
  • Paras ajovakaus ja ohjaustarkkuus korkeilla nopeuksilla.
Continentalin SSR-teknologia (Self Supporting Run flat tyre) perustuu vahvistettuihin sivuvalleihin, jotka kantavat renkaalle kohdistuvan kuorman ilmanpaineen laskiessa. SSR- turvarenkaiden mukanaan tuoma vakaus ja käsittelyominaisuudet ovat niin varsin hyvät, että ajoneuvon kuljettaja ei useimmiten edes havaitse renkaassa tapahtunutta vauriota. Siksi SSR-turvarenkaita saa käyttää ainoastaan sellaisissa ajoneuvoissa, jotka on varustettu ilmanpaineenvalvontajärjestelmällä. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa ilmanpaineen laskiessa kuin myös äänihälytyksellä että varoitusvalolla. SSR-turvarenkaat ovat mitoitukseltaan täysin perinteisiä renkaita vastaavia ja niitä voi asentaa aivan tavallisille vanteille. SSR-turvarenkaiden ja ilmapaineenvalvontajärjestelmien sisältämästä erikoisteknologiasta johtuen niiden asennukseen vaaditaan SSR-koulutuksen suorittaminen ja erikoistyökalut. SSR-renkaita saa asentaa ainoastaan valtuutetuissa rengasliikkeissä ja autokorjaamoissa.

Alkaen 122,00 € / kpl

Continental Kesärenkaat

0/5 (0 ääntä)

Muita Continental valmistajan tuoteita