Hankook RW09 iPike

Hankook RW09 iPike

Hankook iPike LT RW09

  • Hankook RW09 rengaskuvio poistaa vettä ja sohjoa varsin hyvin.
  • Renkaat tuo nastojensa johdosta mainion voimansiirron ja jarrutuskyvyn lumessa, kovaksi pakatulla talvilumella ja jäisillä alustoilla.
  • Hankook RW09 autonrenkaassa käytetty joustava seos on sovellettu ilmastoomme.
  • Hankook RW09 autonrenkaan runko ja rengaskuvio tarjoaa hyvää tasaisuutta ja paremmat tieominaisuudet mutkissa ja puhtaalla alustalla.
Hankook RW09 on keskiluokan nastarengas. Saat varsin mainion pitävyyden edulliseen hintaan ja Hankook RW09 on sovellettu pohjoismaisiin olosuhteisiin. Hankook RW09 iPike LT autonrenkaalla saat mainion vastineen rahoillesi. Nastarenkaat antavat yleisesti parhaan otteen kaikilla talviteillä, ja varsinkin äkkiliukkaalla, ja pakkasella nastarengas on ylivoimainen talvirengas. Nastat tarjoavat otteen kaikista jäisimmillä teillä ja rengaskuviopalat toimivat telaketjun tavoin lumessa ja syvässä lumessa. Jokainen pala on varustettu suurella määrällä vinottaisia uria, ns. saippauksia. Nämä saippaukset luovat suuren määrän reunoja, jotka tarjoavat lisäotteen katkeamaottomana ketjuna alustaa vasten. Nämä otereunat edistävät hyvää vetokykyä lumessa ja pakkasella, ja melkoisen mainion jarrutuskyvyn liukkailla alustoilla. Hankook RW09 rengaskuvio pitää sisällään poikittain kulkevia uria, jotka johtavat pois vettä ja sohjoa varsin hyvin ja estävät vesi- ja sohjoliirtoa. Hankook RW09 on varsin korkealaatuinen hintaansa nähden. Muistathan kuitenkin tarkistaa rengaskuviosyvyyden ennen joka sesonkia, ja muutaman kerran talvisesongin aikana, jotta voit varmistaa, ettet aja kuluneilla renkailla. Kuluneet autonrenkaat nostavat onnettomuusriskiä. Aja myös pehmeästi ja varovaisesti nastarenkailla alussa, jotta nastat kiinnittyvät kunnolla ja autonrengas kestää pidempään. Älä myöskään aja ylinopeutta nastarenkaalla. Varsin korkeat nopeudet voivat aiheuttaa nastojen irtoamisen. Ilman nastoja autonrengas menettää suuren osan otteestaan ja pidostaan. Jos tiedät, että tulet ajamaan korkeampaa nopeutta, Eurooppalainen kitkarengas on suositeltava.

Alkaen 94,24 € / kpl

Hankook Talvirenkaat

0/5 (0 ääntä)

Muita Hankook valmistajan tuoteita

Hankook Winter iCept RS W442
Hankook Winter iCept RS W442 Ympäristöystävällinen.  Alhainen vierinnän vastus.Hyvä pitävyys lumessa. Hankook Winter iC...
Hankook RW06 Winter
Hankook RW06   Hyvät ajo-ominaisuudet kosteilla keleillä.Alhainen vierintävastus, joka alentaa polttoaineenkulutusta ja...