Michelin X InCity XZU

Michelin X InCity XZU

MICHELIN X InCity Rengas kaupunkiliikenteeseen, soveltuu kaikille akseleille Jopa15% parempi km-tulos pintakuvion suunnittelun ja etenkin kaupunkiliikenteeseen soveltuvan kumiseoksen johdosta.

  • Uusi seos on suunniteltu kestämään erityisen varsin hyvin toistuvia pysähdyksiä ja liikkeellelähtöjä. Renkaan elinkaari on jopa 15% pidempi.
  • Uusi pintakuvio tasaisuuttaa rengaskuviopaloja, jolloin renkaan tienpitävyys ja suuntavakavuus paranee, ja kulumismuoto on tasaisempi.
Jopa 18% PAREMPI PITÄVYYSKYKY kaupunkiliikenteessä, parannettu turvallisuus. Syvät kaksoisaaltolamellit-teknologiaa:
  • Syvät, rengaskuviopalan pohjaan asti ulottuvat kaksoisaaltolamellit tasaisuuttavat kulutuspintaa, jolloin parempi tienpitävyyskyky ja pidempi elinkaari.
  • Patentoidun lamelliteknologian johdosta kuin myös tienpitävyyskyky on hyvä koko renkaan käyttöajan ajan että renkaan km-tulos paranee.

Alkaen 612,90 € / kpl

Michelin Kuorma-auton renkaat

0/5 (0 ääntä)

Muita Michelin valmistajan tuoteita

MICHELIN LATITUDE SPORT 3 XL N1
Michelin Latitude Sport 3   2.silja Tekniikan Maailma 2017!Michelin Latitude Sport 3 on autonrengas jossa on varsin hyv...
Michelin X InCity XZU
MICHELIN X InCity Rengas kaupunkiliikenteeseen, soveltuu kaikille akseleille Jopa15% parempi km-tulos pintakuvion suunn...