Nokian Hakkapeliitta Truck D

Nokian Hakkapeliitta Truck D

Nokian Hakkapeliitta Truck D

Ylivoimaista pitävyyttä ja tasaisuutta pitkille matkoille

Nokian Hakkapeliitta D -talvivetorengas on suunniteltu etenkin vaativaan käyttöön pääteillä, ja se tarjoaa poikkeuksellista Hakkapeliitta-pitoa. M+S-merkinnän lisäksi tällä luotettavalla pohjoisten teiden työjuhdalla on alppisymboli eli virallinen talvirengashyväksyntä.

Talven innovaatiot

Patentoimamme kaksoispalakuvio varmistaa optimaalisen pidon ja täsmällisen ajotuntuman myös ääritilanteissa. Rengaskuviopalojen tehokas tuenta mahdollistaa syvän lamelloinnin ja siten parhaat mahdolliset tienpitävyys-ominaisuudet tinkimättä kuljettajien arvostamasta ajovakaudesta. Syvän 3D-lamelloinnin johdosta Nokian Hakkapeliitta Truck D:n melkoisen hyvä tienpitävyys säilyy pitkään renkaan kuluessa.

Lamellinherättäjät

Tiheä poikittaislamellointi vahvistaa pitävyyttä kuin myös vedossa että jarrutuksessa. Lamellinherättäjät renkaan kulutuspinnassa tehostavat lamellien toimintaa ja takaavat ajoturvallisuuden myös nopeasti vaihtelevissa keliolosuhteissa. Pitkittäispitoa tehostaa myös renkaan pinnassa oleva traction booster -siksak-kuvio.

Räätälöity kumiseos

Nokian Hakkapeliitta Truck D:n melkoisen hyvä kulumiskestävyys perustuu räätälöityyn kumisekoitukseen kuin myös vahvan rengaskuvion tarkasti suunniteltuun palajakoon: rengaskuvion askellus on täsmätty kohtaamaan tien pinnan epätasaisuudet. Viimeistelty palajako ja tasainen pintapaine varmistavat myös tasaisen kulumismuodon.

Miltein äänetön ja taloudellinen

Nokian Hakkapeliitta Truck D tuo säästöä alhaisella vierintävastuksellaan, joka minimoi polttoaineen kulutusta ja pakokaasupäästöjä. Modernin pintamallidesignin ja optimoidun palajaon johdosta ajoääni on miellyttävän miltein äänetön, jopa 3 dB edeltäjäänsä hiljaisempi.

Kulumisvaroittimet antavat lisäturvaa

Turvallisuutta ja kulumisen seurantaa helpottavat yksinkertaiset kulumisvaroittimet. Kulumisvaroitin (Driving Safety Indicator) kertoo, montako millimetriä renkaan pääurissa on kulutuspintaa jäljellä. Talvikulumisvaroitin (Winter Safety Indicator, WSI) kertoo, milloin renkaan talvipito-ominaisuudet ovat vahvimmillaan.

Myös pinnoitukseen

Nokian Hakkapeliitta Truck D -pintamalli on saatavana myös vaativiin olosuhteisiin suunniteltunä ja testattuna Nokian Noktop Hakkapeliitta D -pinnoitteena.

Alkaen 576,80 € / kpl

Nokian Kuorma-auton renkaat

0/5 (0 ääntä)

Muita Nokian valmistajan tuoteita

Nokian Nordman 5 SUV
Nokian Nordman 5 SUV   Tasapainoista talvipitoaErinomainen ajovakausHyvä etenemiskyky myös syvässä hangessaTasapain...
Nokian Hakka R3 Suv Friktion
Erittäin hyvä rengas vaativiin pohjoismaisiin talviolosuhteisiin.