Nokian HKPL7 SUV

Nokian HKPL7 SUV

  • Vakaa ja jämäkkä ajotuntuma
  • Huippuluokan pitävyys vaihtelevissa olosuhteissa
  • Varmaa pitävyyttä ja jämäkkää kestävyyttä
  • Vaativaan SUV-käyttöön viimeistelty kestävä rakenne

Uutuusrenkaassa pettämätön pitävyys yhdistyy poikkeukselliseen kestävyyteen ja tarkkaan, nautinnolliseen ajotuntumaan. Ainutlaatuisen talvipidon ja pehmeän tiekosketuksen takaa Air Claw Technology – täysin tuoreen nastaratkaisun ja rengaskuviopalojen etureunojen pisaranmuotoisten ilmavaimentimien saumaton yhteistoiminta. Sohjokiilat maksimoivat sivuttaispidon Suorituskykyisissä ja raskaissa SUV-autoissa tasapainoisten pitävyys-ominaisuuksien hallinta on olennaista. SUV-autonsa ominaisuuksista nauttiva kuljettaja kaipaa etenkin luotettavaa sivuttaispitoa, jotta kelvollisen ajoneuvon ohjautuvuus ja vakaus säilyvät myös nopeissa ääritilanteissa. Nokian Hakkapeliitta 7 SUV:n erinomaista sivuttaispitoa edistävät renkaan olkapäiden maasturikäyttöön räätälöidyt porrastetut sohjokiilat. Tuore SUV-Hakkapeliitta kykenee optimaalisesti hyödyntämään uusia ajohallintajärjestelmiä ja siten tuomaan lisäturvaa ja etenemiskykyä vaativiin olosuhteisiin.

Vakaa, tarkka ja jämäkkä ajonautinto Urheilullinen pitävyysvirtuoosi kantaa ja hallitsee suuret pyöräkuormansa vakaasti ja konstailemattomasti jäisellä ja vetisellä kelillä. Se toimii erinomaisesti myös talvilumella ja puhtaalla tiellä. Ääritilanteissakin vakuuttavan pitävyyden lisäksi laadukkaan SUV-renkaan ajotuntuma on tarkka, looginen ja tasapainoinen. Aggressiivisen pintakuvion tiheä ja teräväsärmäinen zig zag –lamellointi lisää pitävyysreserviä. Pintamalligeometrian johdosta rengas ei tukkeudu lumesta tai sohjosta vaan puhdistuu helposti ja kykenee etenemään vaivattomasti myös syvässä lumessa vaikeakulkuisilla metsä- ja mökkiteillä. Sivutörmäyssuoja tuo lisäkestävyyttä Maasturikäytössä myös renkaan sivupintojen tulee kestää viiltoja ja pistoja. Monikäyttöisen Nokian Hakkapeliitta 7 SUV:n kestävyyttä edistää sivutörmäyssuoja.

Uutuuden seos on sovitettu SUV-autojen talvikäyttöön. Hyvin kulutusta kestävässä luonnonkumin ja silican sekoituksessa on käytetty myös rypsiöljyä, joka lisää jääpitoa ja repimislujuutta, rengas sietää varsin hyvin esimerkiksi teräväsärmäisten kivien lähentelyä. Turvallisuutta ja tietoa renkaan kunnosta Kulutuspinnan varoittimet tuovat käyttömukavuutta ja lisäävät turvallisuutta. Nokian Renkaiden kehittämä ja patentoima kulumisvaroitin (Driving Safety Indicator, DSI) kertoo numeroin, montako millimetriä renkaan pääurissa on kulutuspintaa jäljellä. Lumikidetunnus viestii niin ikään renkaan talviturvallisuudesta. Se säilyy näkyvissä neljän millimetrin uransyvyyteen asti. Turvalliseen talviajoon tarvitaan vähintään 4–5 millimetriä uransyvyyttä.

Alkaen 182,30 € / kpl

Nokian Talvirenkaat

0/5 (0 ääntä)

Muita Nokian valmistajan tuoteita