Nokian HT

Nokian HT

Nokian HT SUV sopii etenkin ajoon asfaltilla, toimii kuitenkin erinomaisesti myös pääteiden ulkopuolella. Maastoautolla ei tietenkään ajeta pelkästään pääteillä, vaan myös pienillä, vaikeampi kulkuisilla sora- ja hiekkateillä. Nokian HT SUV omaa etenkin monipuoliseen SUV-käyttöön tarkoitetun rungon. Teräsvyöhön yhdistetyllä saumattomalla nailonvyöllä (Jointless Nylon Belt) parannettu ajo-ominaisuus. Renkaan vakaus on vahvistettu vyön kulmissa ja samattoman lankarankenteen avulla (Single Wire Bead) jopa vaativissa olosuhteissa. Asymetrisen profiilin koostumus mahdollistaa tarkan ja turvallisen toimivuuden niin kuivuneella kuin vetisellä ajotiellä.

Pääurien avulla pienien kivien tarttuminen uriin ja lohkoihin on estetty. Profiilin rakenteen itsepuhdistusominaisuus minimoi terävien kivien tarttumisen renkaaseen. Hiekkaisilla ja muilla pehmeillä pinnoilla ajoa varten suunniteltu rengassivu erityisillä otetta ja ohjattavuutta tukevilla ominaisuuksilla johtaa tehokkaisiin veto- ja jarrutusominaisuuksiin. Nokian Cool Silica-kumiseos kulutuspinnassa takaa otteen joka kelillä. Etenkin suunniteltu vaativiin ja vaihtuviin olosuhteisiin kuin myös suuriin lämpötilavaihteluihin. Varsin hyvä ote niin kuivuneella kuin vetisellä tiellä. Huippuluokan kesto kulutuksessa.

Periaatteenamme on, että pysyvää turvallisuutta varten renkaan ominaisuudet pysyvät samoina koko rengasiän ajan. Niin renkaan kuin vanteen ikä kasvaa sivun tuoreen tuplatiivisteen (Double Mud Stopper) avulla. Tämä estää lian, mudan ja pienten kivien tarttumisen renkaan ja vanteen väliin. Kattava kokovalikoima nopeusluokissa T ja H uusimmasta Nokian kesärengasvalikoimasta SUV-renkaissa kattaen suosituimmat Euroopan markkinoilla olevat mallit.

Ominaisuudet:

Sovitettu vakaus SUV-ajoneuvoille.

Varsin hyvä ote joka ajopinnalla.

Miellyttävä rengas monipuoliseen käyttöön.

Alkaen 144,50 € / kpl

Nokian Kesärenkaat

0/5 (0 ääntä)

Muita Nokian valmistajan tuoteita