Nokian Rotiiva HT

Nokian Rotiiva HT

Voimaa ja mukavuutta monipuoliseen ajoon

Suunniteltu etenkin vaativaan käyttöön raskaisiin SUV-tyyppisiin 4x4-ajoneuvoihin ja pick-up –tyyppisiin autoihin. Monipuolinen Nokian Rotiiva HT -kesärengas kestää luotettavasti vaihtelevien teiden rasitukset. Ajotuntumaltaan poikkeuksellisen mukava erikoisrengas etenee varmaotteisesti kuin myös asvalttipinnalla että soratiellä. Varsin hyvin kulutusta ja viiltoja kestävä seos varmistaa oivallisen kilometrituloksen.

  • MUKAVA JA VAKAA AJOTUNTUMA
  • TURVALLINEN ERILAISILLA TIENPINNOILLA JA VAIHTELEVISSA KELIOLOSUHTEISSA
  • VAATIVAAN KÄYTTÖÖN RÄÄTÄLÖITY SEOS KESTÄÄ VARSIN HYVIN KULUTUSTA

Melkoisen hyvä pitävyys ja ajettavuus

Olkapäille ja keskialueelle muotoillut poikittaiset ja kulmikkaat porrastetut rengasurat (Lateral Grooves) poistavat varsin hyvin vettä ja sohjoa maksimoiden Nokian Rotiiva HT:n hyvät pitävyys-ominaisuudet ja loogisen ajettavuuden kaikissa keleissä.

Tarkempi ohjaustuntuma

Ulko-olkapääalueen rengaskuviopalojen väliin muotoillut uranpohjanostot (Groove Lifts) lisäävät tarkkuutta ja tuntumaa varsinkin kaarreajossa.

Parempi pitävyys, kevyempää rullausta

Molemmilla olkapäillä on lisäksi kapeat pitkittäisurat (Circumferencial Grooves), jotka edistävät sivuttaispitoa ja pienentävät vastusta maksimoiden polttoainetehokkaan rullauksen.

Alkaen 113,40 € / kpl

Nokian Kesärenkaat

0/5 (0 ääntä)

Muita Nokian valmistajan tuoteita

Nokian Hakkapeliitta Truck D
Nokian Hakkapeliitta Truck DYlivoimaista pitävyyttä ja tasaisuutta pitkille matkoilleNokian Hakkapeliitta D -talvivetore...
Nokian Hakkapeliitta 9 RunFlat
Uusi Nokian Hakkapeliitta 9 -talvirengas – luonnollista sopeutumiskykyäUusin innovaatiomme ponnistaakin luonnosta, tarjo...