Pirelli W 240 SottoZero S2

Pirelli W 240 SottoZero S2

Tasapainoinen urheilullinen suorituskyky, melkoisen hyvä jarrutusteho ja pitävyys talven joka säässä.

Patentoitu I.B.S. teknologia leikkauksissa: parempi pitävyys ja jarrutusteho. Epäsymmetrinen rengaskuvio ulkosyrjällä: turvaa vetisellä pinnalla ja parempaa käsiteltävyyttä kuivuneella. Epäsymmetrinen rengaskuvio sisäsyrjällä: pitävyyttä talvilumella ja ajomukavuutta. Uusi lämpödynaaminen seos (TDC): turvaa ja nautinnollista ajoa syksyllä ja talvisäässä.

Winter SOTTOZERO™ Serie II tarjoaa vaativille kuljettajille melkoisen kelvollisen voiman kuivilla, kosteilla ja talvisilla teillä. Alle 7 °C:n lämpötiloissa se vastustaa liirtoa tehokkaammin kuin kesärengas. Epäsymmetrinen kulutuspintakuvio on jaettu kahteen erilliseen osioon. Sisäosio syrjäyttää kiitettävästi nesteen, kun taas ulko-osion jäykät ja tasaväliset lohkot varmistavat melkoisen kelvollisen pidon talvilumella. W270-version ominaisuuksia on parannettu patentoidulla kaksoisseosratkaisulla. Winter SOTTOZERO™ Serie II:n vierintävastus on matala, joten myös melutaso on matala ja mukavuus ajossa matkustamossa parempi.

TOIMINNOT:

Sisäosio: vinot rengasurat edistävät sivuttaispitoa ja vähentävät melua.

Ulko-osio: pitkittäiset rengasurat vähentävät veden aiheuttaman liukumisen vaaraa, kaksi ripaa lisää renkaan jäykkyyttä.

Enemmän kosketuspintaa epätasaisilla teillä.

OMINAISUUDET:

Epäsymmetrisen kulutuspintakuvion sisä- ja ulko-osiot edistävät kokonaissuorituskykyä.

Patentoitu I.B.S.-tekniikka saippausrakenteessa.

Alkaen 131,70 € / kpl

Pirelli Talvirenkaat

0/5 (0 ääntä)

Muita Pirelli valmistajan tuoteita