Pirelli Winter SottoZero 3 runflat

Pirelli Winter SottoZero 3 runflat

Talvisesonki, huippu suorituskyky

Onko rengas omistettu huipputason varsin korkealuokan autoille. Parhaat talviominaisuudet kaikissa talviolosuhteissa. Paras vaihtoehto suorituskyvylle kaikissa talviolosuhteissa, nyt saatavana varsin korkealuokkaisiin arvoautoihin. Teknologian etulinjassa olevana yhtiönä, me suunnittelemme renkaita, jotka täydellisesti käyvät yhteen jokaisen automallin ominaisuuksiin maksimoiden niiden erityispirteet.

Rengas on suunniteltu huomioiden uusien autojen huiman kehityksen, saavuttaakseen maksimaallisen turvallisuuden, hallittavuuden ja voiman kaikkissa keliolosuhteissa.

Parhaat talviominaisuudet kaikissa talven sääolosuhteissa.

Suunnattu tuplanuolikuvio: parempi tienpitävyys talvilumella. Leveämmät rengasurat: todella hyvä käsiteltävyys ja jarrutusteho vetisellä. 3D lamellitekniikka: parannettu käsiteltävyys kuivuneella tiellä, lyhyempi jarrutusmatka. Funktionaalinen seos: kova tienpitävyys kaikissa talviolosuhteissa.

Uusi Pirelli Winter Sottozero 3 on suunniteltu huipputason varsin korkealuokan ajoneuvoille. Melkoisen varsin korkea suorituskyky vetisellä ja lumisella tiellä - Pirelli Research Laboratories on kehittänyt tuoreenaikaisen polymeeriyhdisteen parantamaan mekaanisia, thermisiä ja dynaamisia ominaisuuksia. Pirelli Winter Sottozero 3 on testattu kovimmissa olosuhteissa Italiassa, Itävallassa, Ruotsissa, Suomessa ja Uusi-Seelannissa. Korkeat laatuvaatimukset turvallisuudelle ja suorituskyvylle.

Alkaen 115,40 € / kpl

Pirelli Talvirenkaat

0/5 (0 ääntä)

Muita Pirelli valmistajan tuoteita